Vi gir en god pris på din brugte bil - op til 100.000,-

Hvis du udfylder felterne, - vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Skrotbil og skrotpriser

Auto skrot - Auto ophug - Skrotbil - Skrotpræmie

Skrotbilennu.dk, er en del af et bilfirma beliggende i vanløse - københavn. Vi har beskæftiget os indenfor bilbranchen i over 10 år, således at vi idag både reparerer, køber/sælger og skrotter biler.

Miljøskrotning af biler er den nyeste gren i vores virksomhed, og med den ekspertise vi er i besiddelse af har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en superhurtig og fleksibel service. Vi har gjort alt fra vores side til at skrotningen af din brugte bil vil forløbe så nemt og smertefrit så muligt.

Få den bedste skrotpræmie i København hos skrotbilennu.dk, på HELT OP TIL 100.000 kr.

Skrotbilennu.dk, tager sig af alt papirarbejdet mht. afmelding af plader, papirer til miljøstyrelsen med mere. Når du indleverer din skrotbil hos os, skal du for at få udbetalt skrotpræmien, huske at have kørekort, registreringsattest samt senest registreret ejers underskrift med. Er bilen afmeldt på forhånd, skal kvitteringfor afmelding medbringes.Hvis du selv har mulighed for at aflevere din skrotbil til autoophug hos skrotbilennu.dk i København, ser vi helst det.

Afleveringen kan ske på følgende adresse efter aftale:

Skrotbilennu (Drevet af BB Auto)
Rosenkæret 35
2860 Søborg

Når alt dokumentation, og det formelle papirarbejde er i orden, bliver skrotpræmien udbetalt kontant.

Afhentning af skrotbil

Vores tilbudsformular er meget simpelt udformet, og vores medarbejder står klar med et supertilbud på din brugte bil indenfor 24 timer. Straks efter vores tilbud er blevet accepteret af dig, bliver du kontaktet af vores kyndige medarbejder og der kan aftales hvornår og hvor skrotbilen skal afhentes, hvilket naturligvis er uden yderligere omkostninger for dig. Ved afhentningen afregnes bilen, i næsten alle tilfælde kontant, men kan også afregnes via bankoverførsel eller banknoteret check, fuldstændig som du ønsker det.

Nemmere kan det da ikke være. Du slipper af med din skrotbil på den nemmest mulige måde, og samtidig gør du naturen en tjeneste ved at vælge en miljøvenlig bilskrotning.

Reparation af Biler

Du har også mulighed for at gøre brug af vores andre tjenester såsom reparation af biler. Dette foregår på samme simple måde, at du ringer ind til os og fortæller om dit bil problem, og vi vender tilbage med et bindende uforpligtende tilbud. På den måde er du som kunde, sikret at din reparation aldrig bliver dyrere end aftalt. Skulle der være andet i vejen med bilen end det aftalte, vil du blive kontaktet, og før du har accepteret prisen på en tillægsreparation, laver vi ikke yderligere. Tillid til dit værksted er i højsædet hos os, da vi mener at et længerevarende forhold til kunden er vejen til succes.

Få den bedste pris til dit auto skrot!